Branded content

Branded Content

Mars, 2020


IMDb Top 250 kvinnliga dialoger


Humorserie för sociala medier och youtube.

I samarbete med Fanzingo, A-märkt, WIFTKaraktärerna Tanja&Vera söker efter kvinnliga dialoger bland IMDBs högst rankade filmer i ny humoristisk miniserie. Finns det kvinnor med namn som

pratar med varandra om annat än män?


https://www.mynewsdesk.com/se/mediehuset-fanzingo/pressreleases/vaerldens-populaeraste-filmer-innehaaller-ingen-kvinnlig-dialog-eller-2977563

 Maj 2017

Tanja&Vera - The Moderna Story.

Säsong 1

 

Humorserien är ett samarbete med Bonnier Brand News Studio och Moderna försäkringar. The Moderna Story fick över en halv miljon tittare. 

 

Barndomsvännernan Tanja och Vera blir gravida i samma vecka. Nu tävlar de om vem som är bäst på att vara gravid och vem som blir den bästa mamman. Tanja har insiminerat sig och Vera lever i det "perfekta parförhållandet". 

Låt tävlingen börja.

 

Idé, manus och regi: TanjaVera Production

 

Maj, 2016

Tanja&Vera - The Moderna Story. 

Säsong 2

 

Efter nomineringen i Swedish Content Awards i två kategorier:

Mammorna är tillbaka, lika tävlingslystna som tidigare.

Nu i en ny livsfas med blöjor, bebisar, bubbel och

budgivningar. Tanja flyttar ihop med barnmorskan Thomas och Vera bor hemma hos sin mamma och letar desperat efter en ny plastpappa till sin son. 

 

 

Maj 2016

Mitsubishi Scouting

 


Mitsubishi Scouting är ett reseprogram för hela familjen i samarbete med Granpa Electric och Mitsubishi. I tretton avsnitt får tittaren följa Tanja och Vera i sin Mitsubishi Outlander genom Sverige.

Contact us

tanjaveraproduction@gmail.com

0046 73 50 31 343